icon

Storing, Reparatie en Onderhoud

Storing / Reparatie

Uw koffiemachine werkt niet meer naar behoren? Dan bent u hier op het juiste adres.. Alle merken koffiemachines kunnen worden aangeboden. Mijn specialiteit zijn de merken Jura, Siemens/Bosch, Saeco, Philips, Delonghi, Miele, Nivona en inbouwmachines, zijn door mij te repareren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met mij op. De onderzoekskosten kunnen tot maximaal €30,- bedragen. Als voor de reparatie of onderhoud gekozen wordt zijn er geen onderzoekskosten.

Er zijn merken die aangeven dat preventief onderhoud niet nodig is, echter als u wacht tot er zich problemen of een storing voor doen kan het zijn dat u meer geld kwijt bent voor reparatie en onderhoud. Tevens bent u de machine langere tijd kwijt en het moment komt nooit goed uit, Bij preventief onderhoud kunt u plannen wanneer u de machine brengt, u krijgt een leenmachine mee zodat u nooit zonder koffie zit. Na enkele dagen heeft u uw machine weer terug.

Gemiddelde kosten voor onderhoud zijn te vinden per merk onder de knop MENU – Tips en Trucks. Staat uw merk er niet tussen of heeft u overige vragen? Neem dat even contact met mij op.

Onderhoud

Mocht u besluiten om onderhoud te laten uitvoeren is dit ook mogelijk. Voor de merken Jura, Siemens, Saeco/Philips en Delonghi maar ook Nivona zijn er meestal vaste onderhoudsprijzen voor een grote- of kleine servicebeurt . Voor overige merken is dit in overleg.
Richtprijzen zijn te vinden in het tabblad “Tips en Tricks” onder de MENU knop bovenaan de pagina.

Reinigingsmiddelen en onderdelen of toebehoren zijn te bestellen via de webshop. Staat uw product of onderdeel er niet bij? Neem dan gerust even contact met mij op.

Leenmachine

Nooit meer zonder koffie. Ook al is uw eigen koffiemachine voor storing/onderhoud weg. U krijgt van mij een GRATIS leenmachine mee als hier behoefte aan is (zolang de voorraad strekt) Geef dit even vooraf aan zodat ik er een kan reserveren. Dat kunt u nu ook aangeven in de online Agenda!

Prijzen voor Jura machine’s

Voor Jura machine’s zijn er vaste onderhoudsprijzen. Zie de lijst hieronder. U kunt ook uw Jura laten reinigen van binnen en buiten, de zetgroep en molen zullen dan ook goed gereinigd worden en kleine storingen worden opgelost! Dit kan al vanaf 70 Euro!

Reparatie of onderhoud aan een ander merk? kijk dan bij Tip en Trucs en uw merk. Neem voor informatie eerst contact op.

Bel DeReparatiewinkel.nl

Ga naar de CONTACT pagina.