icon

Overige merken

Voor overige merken of machine type’s kunt u contact met mij opnemen. In principe wil ik zeker met u meedenken en ga ik de uitdaging aan om u te helpen. Door mijn brede kennis zal ik veel problemen kunnen oplossen.

Heeft uw machine een waterfilter en zijn er problemen met de watertoevoer of vraagt hij om schoon water of geen koolzuurhoudend water dan is waarschijnlijk het filter verzadigd.

Verwijder het filter en spoel de machine, is het probleem dan opgelost moet er een nieuw filter in of u stelt de machine in op de waterhardheid in uw gebied en gebruikt geen filter maar ontkalkt de machine wanneer dat nodig is.

Loopt de koffie langzaam door kan de pomp slecht zijn maar soms is ook het metaalfilter in de zetgroep vervuilt, deze kan vaak dmv een schroef verwijderd worden en kunt u die reinigen. Als u de zeef tegen het licht houdt moet u allemaal kleine gaatjes zien.

Sommige machine’s (Jura) werken niet als de omgevingstemperatuur onder de 12 graden is.

Reinigingsmiddelen en onderdelen of toebehoren zijn te bestellen via de webshop. Staat uw product of onderdeel er niet bij? Neem dan gerust even contact met mij op.